Oppilaiden mielestä Torpparinmäen koulussa on ihan mukavaa ja nuorisotalossa voi tehdä kaikkea hauskaa, esimerkiksi pelata pingistä ja biljardia. Kuva Artturi Leminen.

Oppilaiden mielestä Torpparinmäen peruskoulu on hyvä koulu

Torpparinmäen peruskoulu on yhtenäinen koulu eli siellä voi käydä sekä ala- että yläasteen. Siellä on noin 300 oppilasta. Torpparinmäen peruskoulun rehtori on Rita Argillander. Kouluruuan valmistaa Palmia, joka tekee monen Helsingin koulun kouluruuat. Koulun sisällä on myös nuorisotalo, jonka kanssa koulu tekee yhteistyötä.  

Kysyimme, mitä mieltä ollaan kouluruuasta, viihtyvyydestäuudesta koulupihastaopettajista ja muista oppilaista. 

Kolmasluokkalaisten vastauksia: 

Minun mielestä kouluruoka maistuu ihan hyvältä ja koulun uusi piha on todellaOpettajatkin ovat mukavia. Jotkut oppilaatkin ovat ihan hyviä”, yksi heistä sanoi. 

“Opettajat ovat tosi kivoja, ja kaikki oppilaatkinTämän koulun viihtyvyys on hyvä myös”, toinen heistä sanoi. 

Opettajan vastaus: 

Kaikki oppilaat ovat tosi mukavia, ja kouluruoka on hyvää hintalaadun suhteen. Työkaverit ovat hyvin hauskoja ja mukaviaTämä piha tosin on aika pieni”, Petri Vornanen sanoi. 

Yläasteelaiseten vastauksia:

Tunneilla on ihan mukavaa ja nuorisotalossa voi tehdä kaikkea hauskaaesimerkiksi pelata pingistä ja biljardia”, seiskaluokkalainen Konsta Parkkinen sanoo. 

“Kouluruoka on nyt mitä on ja jos se maksaa noin euron jokaisella oppilaalleniin ei se erityisen hyvää voi olla”, Parkkinen sanoo. 

“Koulun oppilaat on kivoja ja minua ei kiusata tässä koulussa. Opettajatkin ovat mukavia”, Parkkinen sanoo. 

Täällä on ihan kivaakoska saa olla sisällä pelaamassa biljardia tai pingistä nuorisotallola,   Elis Toivola sanoo. 

Lenni Mäkinen, Artturi Leminen, Roni Laakso
Torpparinmäen peruskoulu 7b, Helsinki
#koulu #Torpparinmäki