Kirjaston uudet tuolit ovat mukavia istumiseen ja pallolamput valaisevat kirjaston tiloja. Kuva: Lotta Hintikka ja Kerttu Norman

Paloheinän kirjaston remontti valmistui

Paloheinän kirjasto oli remontissa 7.10.19.-18.11.19. Remontti kesti kuitenkin odotettua kauemminKirjasto avautui viikkoa myöhemmin kuin suunniteltiin. Kirjaston sisätilat uudistettiin ja kirjaston käyttäjät saivat ideoida sisustusta. Kirjasto remontoitiin, jotta siitä tulisi nykyaikaisempi. Monen mielestä kirjasto on nykyään valoisampi ja avarampi kuin ennen. 

 Paloheinän kirjastossa on laajat tilat, joissa lukea, ja sieltä pystyy myös varaaman pienen huoneen esimerkiksi opiskelua varten. Remontin takia Paloheinän kirjaston käyttäjät joutuivat käyttämään muita lähikirjastoja, kuten Maunulan ja Oulunkylän kirjastoja. Nyt kirjasto on jo kovassa käytössä ja siellä järjestettiin torstaina 6.2. Harry Potter-tapahtuma.  

 “Remonttia oltiin suunniteltu jo kauan ja se oli oikein tarpeellinen”, toteaa kirjastonhoitaja Eki. Kirjastosta tuli fressin oloinen ja saimme uudet hienot valot”, Eki jatkaa. Kirjastossa on uudet kalusteet ja uusi lasten nurkkaus. Kirjastoon saatiin myös kahvikone, jota oli toivottu paljon. “Tervetuloa Paloheinän uudistettuun kirjastoon”, Eki toteaa. 

Lotta Hintikka, Kerttu Norman
Torpparinmäen peruskoulu 7b, Helsinki
#kirjasto #Paloheinä